'ZBOGOM' NAKON EURA

Nakon 14 godina - Darijo Srna odlazi iz reprezentacije

15.03.2016 u 19:39

Bionic
Reading

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije već je u Bruxellesu gdje čeka uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige protiv Andrelechta

A prije nego je sa suigračima sjeo u zrakoplov, Darijo Srna odradio je veliki intervju za klupsku stranicu

Naravno, mi prenosimo dio koji se tiče hrvatske reprezentacije i Srninog priznanja, da će nakon Eura, odnosno 14 godina u 'kockicama', napustiti reprezentaciju.

'Sigurno je da je prvenstvo u Francuskoj moje posljednje. San mi je na njemu odigrati što bolje, svima reći hvala i nakon svega usredotočiti se samo na klupsku karijeru', rekao je Srna koji je za reprezentaciju debitirao u studenome 2002,. godine te dosad odigrao 127 utakmica i postigao 21 gol.

'Još sam uvijek gladan uspjeha i nogometa. Najveća mi je želja završiti karijeru u svojoj Donbass Areni. To je moj grad, moj stadion, moj život', s puno osjećaja prema ukrajinskom klubu govorio je Srna, a onda još otkrio što očekuje od reprezentacije na Euru.

'Siguran sam da smo među tri, četiri najveća favorita, no to je sve samo na papiru. Sve ovisi o tome tko će biti gladniji uspjeha. Prije četiri godine bili smo na korak do pobjede protiv velike Španjolske, ali smo primili gol u 88. minuti. Imamo tešku skupinu, možda i najtežu, ali opravdanja ne smije biti. Ono ćemu se nadam kao primarnom cilju jest plasman u četvrtfinale'.