NITKO NIJE SAVRŠEN

Najveći Messijev problem; to mu se dogodilo čak 25 puta u karijeri; evo što kaže trener

17.02.2019 u 13:03

Bionic
Reading

Vodeći sastav španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona u susretu je 24. kola Primere na svom Camp Nou svladao Valladolid sa 1-0 (1-0)

Jedini gol na utakmici postigao je Messi (43-11m) iz kaznenog udarca na kraju prvog poluvremena kojega je izborio Pique. Imao je Messi priliku još jednom poentirati s bijele točke u samoj završnici utakmice, ali njegov je udarac u 85. minuti obranio vratar Valladolida Masip.

Imao je Messi priliku još jednom poentirati s bijele točke u samoj završnici utakmice, ali njegov je udarac u 85. minuti obranio vratar Valladolida Masip.

Unatoč promašenom kaznenom udarcu, trener Ernesto Valverde ima bezgranično povjerenje u svojeg najboljeg igrača koji je u karijeri ukupno promašio 25 puta s bijele točke.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne, ne brine me to. Leo je sigurna oklada. Pucat će penale i dalje i uvjeren sam da će ih zabijati', rekao je Valverde, a prenosi HRT.

Podsjećamo, hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 76. minute, mala minutaža koja je možda putokaz da na kraju sezone hrvatski veznjak odlazi.