TRZAVICE I NESLAGANJE

Najveća zvijezda Atletica kontra Simeonea: Što to radiš!?

22.02.2017 u 09:31

Bionic
Reading

Nogometaši Atletica pobjedom 4:2 u Leverkusenu gotovo da su osigurali plasman u četvrtfinale Lige prvaka i prije uzvrata, no španjolski mediji ulovili su trenutak tijekom utakmice neslaganja Antoinea Griezmanna s načinom na koji je Diego Simeone vodio ekipu...

Prošlogodišnji finalist Lige prvaka sigurno grabi prema završnoj fazi elitnog klupskog nogometnog natjecanja i ove sezone. Pobjeda 4:2 u gostima kod Bayera jamči miran uzvrat Atleticu koji bi na Calderonu morao izgubiti 0:3 da bi ispao, u što je teško vjerovati.

U prvoj utakmici u Leverkusenu u listu strijelaca upisali su se Saul, Griezmann, Gameiro i Torres, ali susret ipak nije prošao bez trzavica. Naime, španjolski mediji ulovili su trenutak kada je Antoine Griezmann javno pokazao da se ne slaže s Diegom Simeoneom i njegovom odlukom da zamijeni Kevina Gameira.

'Ne! Ne! Ne! On je najbolji!', dalo se pročitati s usana francuskog napadača čiji je govor tijela pokazivao da uopće ne razumije što Argentinac radi.

Hoće li ovaj moment poljuljati autoritet trenera u svlačionici ostaje nam tek vidjeti u sljedećim susretima, no jasno je da kemije u Atleticu fali ove sezone pa su i rezultati, posebno u Primeri, slabiji nego prošlih godina...

Griezmann kontra Simeonea Autor: YouTube