JE LI OVO MOGUĆE?

Najskuplji nogometaš svijeta ima curu koja - nije sponzoruša

03.09.2013 u 11:56

  • +14

Nogometni transferi - najskuplja ovoljetna pojačanja

Izvor: Reuters / Autor: Paul Hanna

Bionic
Reading

Velšanin Gareth Bale u ponedjeljak je i službeno stavio potpis na ugovor s madridskim Realom, a taj je posao postao najskuplji u povijesti nogometa jer 'kraljevi' su morali platiti Tottenhamu 100 milijuna eura

Već samo to stavlja Balea pod posebno povećalo, a kad se doda podatak da će imati plaću od 300 tisuća eura tjedno, svima je jasno da će se od njega tražiti - ekstra. No dok ne zaigra na terenu, velški je nogometaš ponudio lijepu životnu priču. Naime, za razliku od brojnih drugih nogometaša, posebice engleskih, nevjenčana mu supruga Emma Rhys Jones, s kojom ima 11-mjesečnu kćer Albu Violet, posve je 'obična' cura.

'Emma i Gareth su posve normalni ljudi kojima se dogodilo nešto posebno. Emma je divna djevojka i zajedno su odličan par. Njihova kći Alba je prekrasno i dobro dijete', izjavila je za Daily Mail njihova susjeda Teresa.

'Ona nije WAG-sica. Dobro je odgojena mlada žena. Veoma smo ponosni na nju', izjavila je baka 23-godišnje Emme.

Inače, slavni (i bogati) par u vezi je još od školskih dana, a britanski mediji lijepu Emmu opisuju kao djevojku kojoj je ljepše biti doma, uz čašu vina i u pidžami, nego na raskalašenim tulumima.