ČUVAJTE SE

Najpoznatiji srpski huligan od danas opet - slobodan!

24.04.2013 u 15:22

Bionic
Reading

Ivan Bogdanov, kojem je sud ublažio kaznu za mjesec dana zbog napada na policiju i sudjelovanje u masovnoj tučnjavi, danas je izašao iz okružnog zatvora u Beogradu

Jedan od vođa navijača beogradske Crvene zvezde, Ivan Bogdanov, pušten je iz Okružnog zatvora u Beogradu, nakon što je izdržao kaznu od godinu dana i 11 mjeseci na koju je osuđen zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi prije košarkaškog ogleda između Partizana i Crvene zvezde 2006. godine, prenose srpski mediji.

Bogdanov je u pritvoru u kojem je bio od 24. svibnja 2011. godine nakon što je deportiran iz Italije, a izdržao je cijelu zatvorsku kaznu.

Sud u Beogradu smanjio je Bogdanovu kaznu za mjesec dana i osudio ga na godinu i 11 mjeseci zatvora. Tom odlukom sud je promijenio prvostupanjsku presudu prema kojoj je Bogdanov bio osuđen na dvije godine zatvora. Bogdanov je osuđen zbog krivičnog djela napada na službenu osobu.

Srpskog je huligana svijet upoznao nakon velikog divljanja srpskih navijača u Genovi prije utakmice nogometnih reprezentacija Italije i Srbije u sklopu kvalifikacija za Euro 2012. godine.