MENADŽERICA ZA MEDIJE

Najnovije informacije o Schumijevom zdravstvenom stanju!

13.02.2014 u 19:37

Bionic
Reading

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1, Nijemac Michael Schumacher (45) još uvijek se nalazi u procesu buđenja iz umjetne kome u bolnici u Grenobleu, objavila je njegova menadžerica Sabine Kehm u četvrtak

Schumacher je 29. prosinca prošle godine doživio tešku nesreću tijekom skijanja u francuskim Alpama udarivši glavom u kamen, te se otada nalazi u stanju inducirane kome. Njegovo trenutačno stanje ocjenjuje se stabilnim, ali kritičnim, a liječnici u posljednja dva tjedna postupno smanjuju doze sedativa kako bi ga postupno budili iz kome.

'Kao što je i uobičajeno u ovakvim situacijama, svaki je dan drugačiji. Obitelj zahvaljuje na razumijevanju što ne želi javno iznositi detalje u vezi s Michaelovim zdravljem kako bi se zaštitila njegova privatnost. Kako smo i na početku objavili, nastavit ćemo iznositi sve važne novosti vezane za Michaelovo zdravstveno stanje, a postupno buđenje iz kome je dugotrajan proces. Obitelj i dalje čvrsto vjeruje u Michaelov oporavak i ima potpuno povjerenje u liječnike. Važno je ne ubrzavati oporavak kako bi se Michaelovo stanje popravljalo na kontrolirani način', priopćila je Kehm.