IDEALAN KRAJ DEKADE...

Najljepša trenerova čestitka za rođendan Mariju Mandžukiću

21.05.2016 u 15:48

Bionic
Reading

Mario Mandžukić danas slavi svoj 30. rođendan, a provest će ga radno. U lovu na svoj treći trofej u prvoj sezoni s torinskim zebrama

Sretan rođendan Mariju Mandžukiću! Napadač maratonac zaslužio je dobru proslavu između klupskih i reprezentativnih obaveza, ali ne na sam rođendan. Večeras mora igrati finale Kupa protiv Milana (20.45) na rimskom Olimpicu.

Trener Juventusa najavio je Marija u prvom sastavu, te mu otkrio partnera.

'Naprijed će igrati Mandžukić i Dybala. Pogba će biti u vezi, a tri raspoloživa braniča iza. Branit će naravno Neto, zbog kojeg bih posebno volio da osvojimo i Kup; ali sumnjam da ćete točno pogoditi ostatak momčadi,' rekao je Allegri u uvodu meča.


Mandžukić je igrao puno ovakvih utakmica i sigurno mu neće rođendanski štimung pokvariti juriš na trofej. Da kompletira talijanske pehare već u prvoj sezoni... No, sigurno je vidio poruku od suigrača iz reprezentacije od kojih je dobio i (video na dnu teksta) pjesmicu uz lijepe želje. No, najljepši poklon bio bi mu istaknuta uloga u novoj pobjedi Juventusa, a gol bi još samo bio šlag na tortu. Zaslužio je takav 'zalet na Euro'.