KAKVA NEZNALICA

Najgori sudac ikad: Je li moguće da je ovo dosudio!?

20.09.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaši često se bune na sudačke odluke i tvrde da one utječu na konačni ishod utakmica, no što bi tek trebali reći igrači kineske lige, uz suce koji ne znaju ni osnovna pravila...

Kina je mnogo novaca uložila u trenere i inozemne nogometaše kako bi njezina Super liga bila na najvišem mogućem nivou, no ne samo što je zaboravila ulagati u ključni omladinski pogon, već su joj i suci zbilja smiješni.

Blesavi incident dogodio se ovaj vikend na susretu Hangzhoua i Yongchanga koji je završio 1-1. Naime, bjelokošćanski napadač Davy Angan sjurio se sam prema golu nakon što je iz auta dobio jednu dugu upotrebljivu loptu. Nevjerojatno, ali istinito, pomoćni sudac pokazao je da se radi o zaleđu.

Nažalost, suca su zaboravili naučiti da kod dodavanja iz auta ne može biti suđeno zaleđe, a očito nije pogledao ni puno europskih utakmica, jer takvih smo scena imali dosta u prošlosti, čak i u Ligi prvaka.

Angan je ostao u šoku kad je shvatio što mu je suđeno, a ovaj sudac postao predmet sprdnje na internetu diljem svijeta...