kastrati je sjajan

Najbrži napadač u Hrvatskoj: Svi pričaju o onome što je Lokomotivin talent radio Dinamu!

11.03.2018 u 08:44

Bionic
Reading

Nakon impresivne pobjede 4:1 protiv Dinama najviše se priča o nastupu mladog 'lokosa' Lirima Kastratija koji je odigrao svoju najbolju seniorsku utakmicu u karijeri i s dva pogotka te izborenim penalom potopio uglednog protivnika...

Dovođenjem mladog 19-godišnjeg Kosovara Lokomotiva je zaista obavila odličan posao i dobila krilnog napadača koji može napraviti puno u HT Prvoj ligi.

  • +4
Dinamo - Lokomotiva, 16. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Lirim Kastrati prošao je omladinsku školu Rome, a u redovima 'lokosa' zablistao je u nekoliko navrata prošle jeseni tijekom juniorske Lige prvaka, da bi ove subote protiv Dinama pokazao da je već zreo igrati sjajan seniorski nogomet.

'Ne znam je li itko brz u ligi poput njega. Stvarno je odigrao fantastičnu utakmicu,' pohvalio je trener Goran Tomić svog talenta koji je zabio dva pogotka, a izborio je i kazneni udarac pa ga definitivno možemo proglasiti igračem utakmice.

Dinamo - Lokomotiva 1:4 (25. kolo 2017./18., 10.3.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Kosovska nogometna reprezentacija brzo je uočila Lirimove mogućnosti i preotela ga je prošle godine Albaniji, s obzirom da je u ožujku debitirao za seniorsku izabranu vrstu u kvalifikacijama za SP protiv Islanda i tako donio konačnu odluku čiji će dres nositi tijekom karijere.

U svakom slučaju, HT Prva liga dobila je novu zvijezdu i sada je na 'lokosima' da ga pokušaju što duže zadržati u svojim redovima...