Iskreni rus

Najbolji tenisač svijeta Medvjedev iznenadio Amerikance svojim stavom o Đokoviću i nastupu na US Openu: Ako mene pitate...

15.08.2022 u 18:19

Bionic
Reading

Ruski tenisač Danil Medvjedev, koji je nedavno postao prvi igrač svijeta na ATP ljestvici, opet je pričao o Novaku Đokoviću i US Openu

Od prije je poznato kako Novak Đoković, prema pravilima koja su na snazi, neće moći ući u SAD jer nije cijepljen te samim time neće moći igrati na US Openu.

'Ne mogu mu nikako pomoći jer američka Vlada je ta koja donosi mjere. Ali, ako mene pitate, ako bih ja odlučivao, naravno da bih volio da Novak igra. Najveći turniri zaslužuju najbolje igrače, a on je jedan od njih', kazao je iskreno Danil Medvjedev koji je svojim riječima vjerojatno iznenadio i Amerikance.

Još je dodao, kada je Đoković u pitanju:

'Njegovo rivalstvo s Rafom je tako intenzivno i tako zanimljivo. I ja volim igrati sa najboljima, to je motiv. Volio bih da dođe, ali ako ne bude mogao, šta se može.. Svi ćemo dati sve što možemo da osvojimo US Open', dodao je Medvjedev, tenisač koji je prošle godine pobijedio Novaka Đokovića u finalu US Opena te ga tako zaustavio da osvoji sva četiri Grand Slama turnira u jednoj kalendarskoj godini.