SLAŽETE LI SE?

Najbolji igrač Hrvatske protiv Norveške? Iznenađenje!

29.03.2015 u 15:01

Bionic
Reading

Iako nije morao skinuti pretjeran broj teških lopti, Danijel Subašić uvjerljivo je na portalu Tribina.hr proglašen najboljim igračem utakmice protiv Norveške, ponajviše zahvaljujući impresivnoj intervenciji nakon kaznenog udarca, ali i pozitivnom stavu ljubitelja nogometa prema njemu…

Hrvatski 30-godišnji golman Monaca briljira u francuskom prvenstvu i Ligi prvaka, a protiv Norveške je obranio sve što je mogao, uključujući i odbijenu loptu nakon kaznenog udarca, što je bio jedan od najboljih poteza na utakmici.

Zahvaljujući toj intervenciji i općenito pozitivnom mišljenju ljubitelja nogometa o njemu, Danijel Subašić proglašen je na našem community portalu Tribina.hr igračem utakmice, s ocjenom 8.2 na utakmici protiv Norveške.

Iza Subašićevih leđa nije bilo iznenađenja: najbolje su ocijenjeni veznjaci Marcelo Brozović. Luka Modrić i Ivan Perišić, koji su zaista odigrali impresivno.

Očekivano, najmanju ocjenu dobio je isključeni Vedran Ćorluka, a slijede napadači koji nisu imali svoj dan: Mario Mandžukić i Andrej Kramarić.

Analize utakmica naših korisnika portala Tribina.hr možete pročitati ovdje