SUPER SPORT GREEN CUP 2009.

Najavljen novi turnir kod Silvija Marića

19.03.2009 u 19:51

Bionic
Reading

Nakon izuzetnog uspjeha SuperSport Green Cupa prošle sezone, organizatori su se potrudili da ove godine taj malonogometni turnir bude još bolje organiziran i s još kvalitetnijim sudionicima. Nagradni fond je i dalje najveći u Hrvatskoj

U prostorijama Nogometne akademije Marić na Ravnicama u četvrtak je predstavljen 2. malonogometni turnir na umjetnoj travi SuperSport Green Cup 2009. Natjecanje će započeti kvalifikacijama 10. lipnja, a uz organizatore Silvija Marića i Miroslava Bičanića te voditelja natjecanja Zorana Aplenca, nazočne predstavnike medija su pozdravili VIP gosti Branko Strupar, Josip Palić i Stipe Brnas te ukratko predstavili nadolazeće natjecanje.

Turnir će započeti kvalifikacijama, nakon kojih će se formirati osam skupina s po četiri ekipe. Dvije prvoplasirane automatski će se kvalificirati za daljnje natjecanje, a pobjednik skupine bit će nagrađen sa 5.000 kuna. U razigravanju po kupskom sistemu 16 najboljih će dati finaliste koji će se boriti za prestižni pokal. Finale je na rasporedu 20. lipnja. Zanimljivo, i ove je godine nagradni fond ponovno najbogatiji u Hrvatskoj i iznosi 220.000 kuna.

Kao i na prvom SuperSport Green Cupu, dio prihoda će biti uplaćen u humanitarne svrhe, ovog puta Mihaelu Kosu, 14-godišnjem dječaku oboljelom od tetrapareze.
Na kraju novinarske konferencije održana je i mala svečanost potpisivanja ugovora s Gastro grupom, u ime koje je nazočila izvršna direktorica Ivana Vidušin. Gastro grupa ove je godine Platinasti sponzor turnira.