KRALJ ZEMLJE JE SPREMAN

Nadal je svojim odgovorom o formi nasmijao okupljene novinare

13.04.2017 u 15:43

Bionic
Reading

Rafael Nadal, jedan od najboljih tenisača svih vremena, uoči Roland Garrosa uhvatio je, čini se, savršenu formu

Poznato je da je 30-godišnji Rafael Nadal zbog dominacije na crvenim zemljanim terenima dobio nadimak 'Kralj zemlje', a podatak da je propustio Davis Cup protiv Srbije dovoljno govori o tome koliko se ozbiljno sprema za povratak na vrh.

Prva jača provjera bit će mu u Monte Carlu, a ljubitelji tenisa gledat će ga i u Barceloni, Madridu te Rimu. Podatak da je turnir u Monte Carlu osvojio čak devet puta dovoljno govori o njegovoj dominaciji…

'Volio bih opet pobijediti ovdje u Monte Carlu. Kada se vratite na turnir na kojem ste imali dosta uspjeha, tada su i uspomene posebne', kazao je Nadal, a u Monte Carlu brani prošlogodišnju titulu.

Na pitanje tempira li formu za osvajanje Roland Garrosa (ukupno ih je osvojio devet!), što bi mu opet otvorilo put prema vrhu ATP ljestvice, rekao je:

'Znate, stvari su vrlo jednostavne. Ako budem dobro igrao, onda imam šanse ponovo slaviti u Parizu. Ako ne budem bio dobar, onda nemam! To je jednostavno…', nasmijao je svojom izjavom novinare simpatični Španjolac.