EUFORIJA

Na treningu tisuće navijača, Ćorluka napustio teren

21.03.2013 u 17:49

Bionic
Reading

Hrvatska reprezentacija od 17 sati održala je posljednji trening uoči kvalifikacijskog dvoboja protiv Srbije. U Zagrebelu je reprezentativce i izbornika Igora Štimca dočekalo nekoliko tisuća ljudi

Trening u Veslačkoj je bio otvoren za javnost. U srijedu je Igor Štimac pozvao navijače na dolazak u Zagrebov nogometni kamp, a njih se je u četvrtak odazvalo gotovo pet tisuća.

Među onima koji su došli poželjeti sreću hrvatskim nogometašima u kvalifikacijskom ogledu protiv Srbije bio je i trener svih trenera Miroslav Blažević koji je zaradio veliki pljesak gledatelja.

Igor Štimac se na travnjaku pojavio s visoko podignutom šakom, a prije početka treninga reprezentativci i navijači su održali minutu šutnje za preminulu djevojčicu Noru.


U 17.50 igrači su završili trening, na kojem je izbornik Igor Štimac podijelio 'kockaste' na dvije momčadi 'crvene' i 'plave', koji su odigrali utakmicu. Zabrinjavajuće je što je Vedran Ćorluka 20 minuta prije svih otišao u svlačionicu.

Kolone navijača čekale su na obećano zajedničko fotografiranje dok je Arijan Ademi trčao dodatne krugove nakon treninga. Među navijačima je bilo jako puno djece...

Oko 18.10 prvo se izbornik Štimac fotografirao i rukovao s navijačima. Oko njega se stvorila velika gužva. Čekali su se igrači koji su se pojavili nekoliko minuta kasnije.

Kod autobus ih je dočekalo na stotine navijača koji su poželjeli zajedničku fotografiju. Kamera tportala sve je snimila!

Trening Hrvatske pred navijačima