AKO SE TO DOGODI...

Na pomolu veliki transfer Hrvata koji bi mogao razbjesniti mnoge

05.10.2016 u 20:05

Bionic
Reading

Talijanski mediji nastavljaju seliti Marcela Brozovića iz Intera, a špekulacije su sve glasnije zbog trenutačne situacije hrvatskog reprezentativca koji nije u prvom planu

Hrvatski veznjak imao je dobru završnicu prošle sezone u Interu te je postao zanimljiv mnogim europskim velikanima. Za vrijeme ljetnog prijelaznog roka spominjali su se engleski divovi Chelsea, Arsenal i Liverpool te najtrofejniji klub s Apeninskog poluotoka, Juventus.

Ni Brozović nije pretjerano skrivao da bi rado napustio Inter, što je izazvalo bijes navijača. Na početku ove sezone izgledalo je da se sve primirilo, ali počeli su se događati incidenti. U klubu su Brozovića optužili za kršenje discipline, a nije im se svidjelo ni to što je naš reprezentativac objavljivao fotografije s djevojkom na Instagramu poslije bolnog europskog poraza.

Tako je Brozović opet završio na hlađenju kod trenera Franka de Boera i svima je sve jasnije kako Nizozemac i Hrvat više ne mogu surađivati. Takva situacija opet je potaknula špekulacije talijanskih novinara te sada pišu o interesu Rome i Milana.

Transfer u siječnju u jedan od ova dva kluba zasigurno bi razljutio navijače Intera, jer bi Brozović ojačao konkurenciju, a posebno bi bili gnjevni kada bi se dogovorio prelazak u gradskog rivala Milan.

Poznato je kako je minimalna odšteta za Brozovića 20 milijuna eura, a vidjet ćemo tko će to platiti. Do tada su pred hrvatskim reprezentativcem teški dani - treba opet izboriti povjerenje  stručnog stožera i navijača, a to neće biti nimalo lako. Zasigurno mu u tome ne pomažu ni ove priče o mogućem odlasku.