LOV NA JAMESA

Na pomolu još jedan zvučni transfer Atletica: Simeone se ne šali ovog ljeta

14.07.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Španjolski mediji ove nedjelje javljaju kako je Atletico Madrid iznimno blizu dogovaranju prelaska Jamesa Rodrigueza u svoje redove, čime bi dodatno ojačao svoju momčad...

Nakon što je Simeoneova momčad dovela Joaoa Felixa za čak 127 milijuna eura iz Benfice, kao i Marcosa Llorentea iz redova Reala, sprema se sljedećih dana preoteti gradskom rivalu još jednog nogometaša.

  • +8
James Rodriguez predstavljen navijačima Reala Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Juan Medina

Naime, dnevnik Marca saznaje na temelju svojih izvora da je Atletico blizu dovođenja Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac je pod ugovorom Reala, ali posljednjih godina bio je na posudbi u Kovačevom Bayernu gdje se nije pretjerano dobro slagao s hrvatskim strategom. Ni Zinedine Zidane više na njega ne računa.

Real bi ga volio prodati ovog ljeta u Napoli koji je također zainteresiran, no 28-godišnjak želi karijeru nastaviti baš u Atleticu, vjerojatno iz potrebe da pokaže bivšem klubu što je izgubio kad ga se odrekao.

Baš zbog toga Ancelottijev Napoli se ohladio i počeo povlačiti iz utrke za Jamesa, a Real je svjestan da ga mora prodati ovog ljeta kako bi pokrpao rupe u proračunu nastale dovođenjem Jovića, Hazarda, Mendyja, Rodryga i Militaoa te si time dati šansu dovesti još jedno zvučno pojačanje ovog ljeta.

Uprava Atletica uspjela je prodajom Griezmanna Barceloni pokriti kompletan transfer skupocjenog Felixa i sada ima novaca za novi zvučan transfer koji bi mogao iznositi oko 60 milijuna eura, baš koliko bi klub mogao zaraditi ako uspješno proda Diega Costu u Premiership.

Dakle, Simeone slaže potpuno novu momčad koja će nastaviti prkositi Realu i Barceloni, a bilo bi sjajno da dovede i Antu Rebića s kojim se klub povezivalo neko vrijeme, no u ovom trenutku se čini da od tog posla neće biti ništa...