ne znaju što mu je

Na Parku prinčeva vlada velika zabrinutost; Leo Messi je ozlijeđen i nitko ne zna kad će ponovno zaigrati...

24.09.2021 u 17:24

Bionic
Reading

Leo Messi (34) stigao je u bombastičnom transferu u PSG, no do sada je odigrao samo dvije utakmice, na terenu je proveo točno 100 minuta, da bi se na susretu protiv Lyona ozlijedio

Nogometaši PSG-a sutra (subota, 25. rujna) na svom terenu u 8. kolu francuskog prvenstva na Parku prinčeva dočekuju Montpellier. Parižani na startu sezone imaju maksimalan učinak od sedam pobjeda, vodeća su momčad na ljestvici, no u njihovim redovima nema mira.

Naime, sad je sigurno kako će Leo Messi (34) sigurno propustiti i sutrašnju utakmicu. Čini se kako je njegova ozljeda puno ozbiljnija nego što se isprva mislilo, a za sada nitko ne zna kad će se Argentinac vratiti na teren i zbog toga su svi u klubu zabrinuti.

PSG je u prošlom kolu u gostima jedva pobijedio Metz 2:1, a tu je utakmicu Messi propustio zbog ozljede koljena koju je zadobio još na reprezentativnom okupljanju. No, na utakmici s Lyonom ta se ozljeda pogoršala te ga je trener Mauricio Pochettino izveo iz igre u 76. minuti. Taj je potez strašno razljutio Messija koji se nije želio ni pozdraviti sa svojim trenerom na izlasku s terena.

Iz kluba su kasnije potvrdili kako je Messi dobio udarac u lijevo koljeno te je nakon susreta s Lyonom podvrgnut magnetnoj rezonanciji. Pregledi su potvrdili kontuziju kosti potkoljenice desne noge...

Zato Argentinac već nekoliko dana ne trenira s prvom momčadi, a propustio je i današnji trening pa je sada jasno da sutra neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Montpelliera.

  • +21
PSG - Lyon Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Iz kluba se nisu konkretno oglasili o tome koliko je Messijeva ozljeda ozbiljna, za sada su tek objavili da će Argentinac u nedjelju obaviti nove preglede nakon čega će biti puno jasnije u kakvom je stanju te kad će moći nastaviti s treninzima.

Realno, Messi neće nedostajati suigračima protiv Montpelliera, no problem je u tome što PSG u utorak (28. rujna) na domaćem terenu igra susret 2. kola skupine A Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Hoće li biti spreman? To se za sada nitko ne usudi prognozirati...