svjestan što bi izgubio

Na njegovoj prodaji Real je trebao zaraditi 'brdo love' za nove zvijezde, ali sada se predomislio?

21.04.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Madridski Real s nestrpljenjem čeka kraj sezone, u kojoj nije osvojio ni jedna važniji trofej. Vrijeme je za rekonstrukciju momčadi, ali čini se kako ni ona neće ići baš jednostavno, to jest onako kako si je zamislio Florentino Perez

Real je u ovoj sezoni osvojio tek klupsko svjetsko prvenstvo, dok je u prvenstvu Kupu Kralja i Ligi prvaka već odavno ostao bez izgleda za trofej.

A da je kriza evidentna potvrđuje i činjenica da je tijekom sezone na njegovoj klupi sjedilo čak troje trenera.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Predsjednik Florentino Perez svjestan je da Zinedineu Zidaneu treba nova momčad, koja će u sljedećoj sezoni biti konkurentnija, a prema napisima španjolskih medija, najintenzivije se razmišlja o kupovini Edena Hazarda i Paula Pogbe.

Ali da bi se kupovalo, treba se i prodavati, a jedan od onih koje bi Perez htio 'utopiti' jest i Velšanin Gareth Bale.

Ovaj 29-godišnji nogometaš, koji će sredinom srpnja napuniti 30 godina, i koji je s Realom osvojio četiri Lige prvaka, već je bio jednom nogom na izlaznim vratima, u vrijeme dok je 'kraljeve' vodio Santiago Solari.

No, s povratkom Zidanea, sada se i Bale predomislio.

Osim toga, uz tjednu plaću od preko 400 tisuća eura, a koju malo tko može ponoviti, čini se kako Bale ima namjeru odraditi i tri preostale sezone ugovora.

To uvelike remeti planove Perezu, jer s novcem kojeg bi dobio od Balea, lakše bi krenuo po igrače poput Hazarda i Pogbe.