SVJETSKI KUP

Na kraju burnog skijaškog dana Zubčić je bio oduševljen, a Vidović razočaran

09.01.2022 u 17:06

Bionic
Reading

'Ovo je stvarno jako dobar momčadski rezultat, to što smo četvorica osvojili bodove', rekao je hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon slaloma Svjetskog kupa u Adelbodenu

Najbolje je plasiran bio upravo Zubčić, na 15. mjestu, dok su iza njega slijedili Samuel Kolega na 21., Matej Vidović na 24. i Istok Rodeš na 25. mjestu.

'Skijanje je bilo dobro. Na nekim dijelovima sam bio malo bolji, na nekim dijelovima malo slabiji, ali u konačnici je ovo jako dobar momčadski rezultat. Sva četvorica smo osvojili bodove, a kada se svemu priključe dvije cure koje su u Kranjskoj Gori osvojile bodove to je stvarno fenomenalan rezultat. Najviše želim pohvaliti Istoka koji je do bodova došao u prvoj utrci nakon ozljede', rekao je Zubčić.

Kolega je nakon 21. mjesta također isijavao zadovoljstvom.

'Ovo su mi prvi bodovi u sezoni i to mi jako puno znači. Prva vožnja je bila dobra, druga malo opreznija, a i ja želim naglasiti ovaj momčadski uspjeh', rekao je Kolega, dok je spominjani Istok Rodeš dodao.

'Stvarno bi bilo sebično da budem nezadovoljan nakon ovog rezultata. Nakon svega što sam prošao zadnjih mjeseci ovo je odličan rezultat. U prvom laufu je skijanje bilo dosta dobro, a u nastavku su me neke sitne greške koštale još boljeg rezultata'.

Nezadovoljan je bio Matej Vidović nakon svoje predstave i 24. mjesta.

'Očito još uvijek, nakon tri utrke, nisam naučio odskijati drugu vožnju. Za mene je ovo poražavajući rezultat. Razočaran sam. Moramo napraviti analizu onoga što sam radio u drugoj vožnji, a svima ostalima želim čestitati na rezultatu'.