NA VRIJEME UPOZORIO

Murray odlučan: Ako se to dogodi, napuštam Grand slam

16.12.2015 u 21:44

Bionic
Reading

Nakon olimpijskog zlata, Grand slam titule i naknadno Wimbledona Andy Murray je ove godine Britancima vratio osjećaj teniske važnosti i osvajanjem Davis cupa. U Melbourneu je četiri puta gubio finala, no to mu je trenutno izvan popisa prioriteta. Doći će, ali ne zna koliko će se zadržavati

Iza Andyja Murraya još je jedna sjajna sezona i Škot je trenutno drugi igrač svijeta. Osvojio je sve najveće u tenisu osim Roland Garrosa i Australian opena, a u Melbourneu je u četiri navrata gubio završnice.

Planira kenuti u novi lov, ali unaprijed upozorava da će 'jednim okom' stalno biti doma. Supruga mu je u visokom stadiju trudnoće i trebala bi roditi u veljači. Finale Australian opena na rasporedu je posljednjeg dana siječnja...

'Australian open je, jasno, u planu za iduću sezonu. Ali ako Kim bude išla u rađaonu u vrijeme turnira spakirat ću se i otići kući prvim avionom. Sigurno,' odlučan je trenutno drugi reket svijeta koji dodaje.


'To mi je prioritet. Želim biti tamo kada dobijem dijete i pomoći u prvoj fazi koliko god ću moći. Želim jasno dati do znanja kako stvari stoje prije nego turnir počne,' podcrtava Murray koji je ove zime odabrao kamp u Miamiju zato jer ima avionske veze s Londonom kroz cijelu noć.

Murray je četiri puta gubio finala AO-a, ali druge stvari su mu trenutno daleko važnije