RAZOČARANI UNITED

Moyes: Jedina dobra vijest je što postoji uzvrat

26.02.2014 u 09:49

  • +9

Liga prvaka: Olympiacos - Manchester United

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Laurence Griffiths/Getty Images

Bionic
Reading

David Moyes, menadžer Manchester Uniteda, izjavio je da preuzima odgovornost za vrlo lošu predstavu i poraz 2-0 kod Olympiacosa u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka…

'Ovo je najlošija utakmica koju smo odigrali u Europi ove sezone. Nismo zaslužili ništa bolje od ovoga što nam se dogodilo u ovoj utakmici. Iznenađen sam, nisam očekivao ovakvu našu predstavu. Preuzimam odgovornost za ovakvu izvedbu. Moramo igrati bolje. Vidim da su igrači pogođeni s ovim porazom,' rekao je Moyes, te dodao.

'Stigli smo na ovu utakmicu s dobrim načinom razmišljanja, ali to nismo pokazali na terenu. Jednostavno nismo ponudili dovoljno. Jedina dobra vijest u cijeloj priči jest da imamo i uzvratnu utakmicu. Učinit ćemo sve što možemo kako bismo nadoknadili ovaj zaostatak. Old Trafford je vidio dosta naših velikih utakmica, nadam se da će 19. ožujka protiv Olympiacosa vidjeti još jednu.'


'Ovo je razočaravajuća večer. Mi smo ovu utakmicu izgubili, iako smo ovdje došli s nadom u pobjedu. Imali smo dobar posjed u prvom poluvremenu, ali nismo im uspjeli probijati njihove linije. Istovremeno nam oni nisu kreirali neke naročite probleme. Drugo poluvrijeme nismo počeli dobro i brzo smo se našli na stražnjim nogometa ,' analizirao je pak Michael Carrick.

'Još uvijek nismo ispali iz ovog natjecanja. Imamo dojam da ih možemo pobijediti na Old Traffordu i proći dalje,' optimistički je ipak zaključio veznjak 'crvenih vragova'.

Manchester United je zadnji put nadoknadio dva gola zaostatka u prvoj utakmici u nekom europskom natjecanju prije punih 30 godina. Naime, 1984. godine je uspio okrenuti minus od dva gola iz prvog ogleda protiv Barcelone u bivšem Kupu pobjednika kupova.