hoće li biti sluha?

Mourinhova genijalna ideja kojoj će se u Realu razveseliti!

26.05.2017 u 17:32

Bionic
Reading

Još od prošlog ljeta madridski Real želio je dovesti golmana Manchester Uniteda, Španjolca Davida de Geu. Sada Mourinho nudi kompromisno rješenje

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho, koji je ove srijede u Stockholmu dohvatio još jedan europski trofej, ovog će ljeta morati dodatno pojačati momčad želi li u sljedećoj sezoni biti konkurentan u Ligi prvaka.

Osim što će u klub morati dovesti nekolicinu odličnih nogometaša, Mourinho će voditi borbu i s ponudama koje će stizati prema njegovim igračima.

Ipak, jednog od njih ne bi imao problema pustiti jer taj bi igrač otišao u Mourinhov bivši klub. Naravno, riječ je o madridskom Realu, koji je je još prošlog ljeta svim silama želio dovesti vratara Davida de Geu.

Sada bi ga Mourinho ustupio, ali da u suprotnom smjeru krene Alvaro Morata, vrsni strijelac kojeg Zinedine Zidane najčešće koristi kao zamjenu Karimu Benzemi.

Osim Morate, Mourinho bi od bivšeg kluba tražio i 25 milijuna eura. S obzirom na interes Reala, ta opcija nam se i ne čini tako nemogućom.

  • +5
Europska liga, finale: ManUtd - Ajax Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder