MILIJUNSKI TRANSFER

Mourinho stigao u Zagreb po Perišića; Mijatović odigrao ključnu ulogu!

24.03.2017 u 12:52

Bionic
Reading

Engleski The Sun objavio je članak koji je kao prava senzacija odjeknuo u Hrvatskoj. Naime, doznali su kako je portugalski stručnjak Jose Mourinho, trenutačno trener Manchester Uniteda, stigao u Zagreb kako bi u taj klub doveo hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića

Kako su doznali u The Sunu Jose Mourinho, kojem u realizaciji ovog transfera pomaže legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović, spreman je sa svojim vlasnicima pripremiti oko 40 milijuna eura na ime odštete milanskom Interu. Istu vijest potvrdilo je još nekoliko engleskih medija.

Očito je Mourinho želio preduhitriti moćne klubove kao što su Barcelona, Chelsea, Liverpool ili Arsenal koji su za ovog nogometaša iz Omiša pokazali interes.

Pokušali smo dobiti potvrdu od bliskih suradnika Perišićevih menadžera Pinija Zahavija i Falija Ramadanija, ali zasad nema potvrde da je Mourinho stigao u Zagreb samo zbog Perišića.

Od prije je poznato kako je Mijatović, inače veliki Mourinhov prijatelj, veliki ljubitelj hrvatskih nogometaša te kako je kada je bio sportski direktor Real Madrida pokušao u taj klub dovesti igrača zagrebačkog Dinama Luku Modrića. Na koncu je Real engleskom Tottenhamu platio tri puta veći iznos nego je trebao platiti Dinamu jer nisu slušali Mijatovića…

Posjet Zagrebu Mijatović je iskoristio i za susret s čelnikom HNS-a Davorom Šukerom. Ovaj legendarni crnogorski nogometaš obišao je prostorije Hrvatskog nogometnog saveza te se s predsjednikom Šukerom prisjetio upravo tih zajedničkih dana, a dvojica velikih prijatelja razgovarala su i o drugim nogometnim temama.

Mijatović, koji je svojim pogotkom Juventusu u finalu Lige prvaka 1998. godine donio Real Madridu europski naslov, bit će u petak navečer gost na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine.