ODGOVOR IZ BARCELONE

'Mourinho nije igrao nogomet i ne razumije nogometaše!'

17.12.2012 u 11:28

Bionic
Reading

Nakon što se sarkastično prije nekoliko dana trener Real Madrida Jose Mourinho osvrnuo na ozljedu Barcelonina genijalca Lionela Messija, stigao mu je kratak i jasan odgovor Gerarda Piquea

Podsjetimo, argentinski je nogometaš u dvoboju Lige prvaka protiv Benfice iznesen s terena na nosilima, a u prvi se trenutak sumnjalo na tešku ozljedu koljena. No, nakon svega četiri dana je bez problema odigrao svih 90 minuta ligaškog okršaja protiv Betisa i postigao nova dva pogotka.
Komentirajući ozljedu svoga napadača Karima Benzeme, uvijek provokacijama skloni Mourinho je u subotu izjavio:

'Benzema neće biti spreman. Ozlijeđeni igrač koji mora napustiti travnjak ne bi trebao biti spreman za novu utakmicu svega dva, tri dana nakon toga. No, neki susret napuste na nosilima, pa svejedno par dana kasnije igraju svih 90 minuta.'

Sarkazam se, dakako, odnosio na Messija za kojeg Mourinho očito smatra da je odglumio ozljedu. Na pitanje kako komentira riječi portugalskog stručnjaka, Messijev suigrač Gerard Pique je bio vrlo kratak.

'Uzmite u obzir da Mourinho nikad nije igrao nogomet i zbog toga uopće ne razumije nogometaše,' bocnuo je 25-godišnji branič trenera najvećeg rivala.

218152,194686,189898,219006