okrenuo na 'skromnost'

Mourinho napravio nešto što Unitedovim trenerima nije uspjelo već 110 godina

19.08.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su još jednu pobjedu na startu sezone, a ovog puta su s 4:0 svladali Swansea

U prvom kolu nove sezone Manchester United je s 4:0 svladao West Ham United, a sada je to ponovio i na gostovanju kod Swansea. Dakle, u dva kola gol-razlika je impresivnih 8:0, a to sve vraća nadu navijačima s Old Trafforda u osvajanje naslova prvaka koju čekaju od 2013. godine.

  • +5
Jose Mourinho u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Jose Mourinho ovako je komentirao pobjedu.

'Drugačija utakmica u odnosu na prošlu, ali veseli me što imamo kontinuitet, samopouzdanje, disciplinu. Istina, imali smo mali period krize u prvom poluvremenu, ali smireno smo sve priveli kraju. Možda nije dobro stalno ponavljati, ali samouvjerenost koju igrači imaju je fantastična', rekao je Mourinho, te je pohvalio igrače, posebno one koji su priliku dobili s klupe.

>> Ne treba mu Perišić: Mourinho šampionski otvorio novu sezonu Premiershipa!

'Naša klupa je veoma jaka. Vidjeli ste da su igrači koje sam uveo igrali odlično. Imali smo tri boda u džepu, ali smo željeli što bolje završiti utakmicu. Zadovoljan sam i sretan, međutim, i prošle sezone smo krenuli sa šest bodova u dvije utakmice, pa smo završili kao šesti'. naglasio je Portugalac, kojem je pak uspjelo ono što već 110 godina nije ni jednom treneru Uniteda.

Unitedu još od sezone 1907/08 odnosno već 110 godina nije uspjelo sezonu otvoriti s dvije pobjede s četiri ili više golova razlike.

.