KRIZA KARIJERE

Mourinho konačno priznao: Najgore razdoblje ikad!

02.10.2015 u 17:01

Bionic
Reading

Nakon što je Chelsea izgubio i od Porta u Ligi prvaka, Jose Mourinho priznao je na press konferenciji da se trenutno nalazi u najgorem razdoblju svoje trenerske karijere...

Slavni Portugalac može se pohvaliti da je s Portom i Interom u prošlosti osvojio Ligu prvaka, a s Chelseajem je aktualni prvak Engleske, no rezultati u novoj sezoni su mu katastrofalni.

Mourinhova momčad nalazi se nakon sedam odigranih kola tek na 14. mjestu u Premiershipu, a u Ligi prvaka u utorak je izgubila od Porta te tako krizu proširila i na elitno klupsko nogometno natjecanje.

Zanimljivo, rezultatska kriza kakvu još Jose nije imao započela je njegovim sukobom s fizioterapeutkinjom Evom Carneiro koju je izvrijeđao na terenu da bi 41-godišnjakinja zatim dala otkaz. Narušila je i ta priča atmosferu na Stamford Bridgeu, a Mourinho je u petak konačno priznao da je u nevolji.

'Ovo je najgore razdoblje u mojoj karijeri i najgori rezultati,' izjavio je Jose na presici, ali i zatim dodao:

'Ja to gledam kao na sjajno iskustvo. Tijekom cijele karijere imao sam velike izazove, ali ovo je najgore razdoblje. Nikad nisam izgubio toliko utakmica, to je činjenica.'

'Želim tome stati na kraj ovaj vikend, ali to je dobro iskustvo za moju karijeru. Došlo je dosta kasno. Nakon 15 godina rada je dosta kasno, trebalo se to dogoditi nakon tri ili četiri godine,' zaključio je The Special One uoči okršaja sa Southamptonom u subotu.