LUDA KUĆA

Mourinho je nezasitan, a njegove zvijezde lijene

21.09.2016 u 12:54

Bionic
Reading

Na Old Traffordu nema mira, Jose Mourinho tražio je još 80 milijuna eura za kupnju u zimskom prijelaznom roku, a momčad mu trči najmanje u cijeloj ligi

Jose Mourinho svakako zna uzburkati duhove. Otkako je stigao u Manchester i preuzeo momčad Uniteda, na Old Traffordu je više nego zabavno. Na početku je to bilo čak i simpatično, no 'crveni vragovi' zapali su u rezultatsku krizu, povezali su tri poraza iako je Mourinho na samo tri pojačanja potrošio čak 185 milijuna eura! Paula Pogbu platio je 105 milijuna eura, Henrika Mkhitaryana 42 milijuna, a Erica Baillyja 38 milijuna. Uza sve to je stigao i Zlatan Ibrahimović, istina bez odštete, ali za okruglo milijun eura mjesečno!

No nezasitnom Mourinhu sve to nije dovoljno, sada je od čelnika kluba zatražio dodatnih 80 milijuna eura kako bi u zimskom prijelaznom roku pokušao na Old Trafford dovesti Sergija Ramosa iz Real Madrida,te veznjaka Dannyja Drinkwatera iz Leicestera.

Sve to ne bi bilo nimalo čudno da mu se glavne zvijezde odjednom nisu ulijenile! Zabrinjavajuće zvuči podatak kako su svi igrači Manchester Uniteda u prvih pet prvenstvenih kola pretrčali samo 526,6 kilometara! Najmanje u ligi!

Najviše su pretrčali nogometaši Liverpoola, 581,6 kilometara, iza njih su momčadi Manchester Cityja s 570,7 kilometara, pa Tottenham s 565,9 kilometara, Burnley 563,9 kilometara...