ZAVJET CAROLINE BOGU

Moje djevičanstvo je odvelo Kakáa u Real

18.07.2009 u 17:04

Bionic
Reading

U Corriere dello Sportu oglasila se i supruga novog pojačanja Real Madrida Kakáa. Caroline Celico je uspjela u razgovoru povezati svoje djevičanstvo, Real Madrid i Boga

Supruga brazilskog nogometaša Kakáa Caroline Celico smatra da je prelazak njezina supruga u 'kraljevski klub' božja nagrada za njezino ispunjenje zavjeta.

'Dala sam zavjet Bogu da ću do braka biti djevica. Nakon što sam se zaljubila u Kakáa nisam mislila da ću izdržati, ali rekla sam mu da želim ostati djevica', rekla je Caroline, a prenosi goal.com, a zatim je dodala:

'To je bio znak da poštujem Boga, a sada je Bog poslao znak preko Reala, jer u ovo vrijeme krize samo je Bog mogao dati takav novac u ruke Realu da bi mogao dovesti Kakáa.'

Kaká i njegova supruga su evangelici i nadaju se da će svoju misiju nastaviti i u Španjolskoj, gdje planiraju otvoriti crkvu.

Inače, Kaká ispod dresa uvijek nosi majicu 'Ja pripadam Isusu', zbog čega se našao i na udaru Fife koja zabranjuje vjerske, političke ili sponzorske poruke na majicama za vrijeme utakmice.