pogledajte asistenciju

Modrićeva minijatura dokaz je koliko nogometna igra može biti jednostavna a ujedno savršena

16.04.2019 u 10:55

Bionic
Reading

Madridski Real u ponedjeljak je na gostovanju kod Leganesa izvukao tek 'mršavih' 1:1. No, s obzirom da je 'kraljevski klub' prosuo već puno bodova i da je zaostatak za vodećom Barcelonom nedostižan, onda nas ovakve skromne partije Zidaneove momčadi ni ne čude

Iako je ostao bez ijednog važnijeg trofeja u domaćim natjecanjima, ali i kiksao protiv Ajaxa u Ligi prvaka, madridski Real nastavlja s prosipanjem ugleda. Sada je kiksao kod Leganesa, gdje je protiv 11. momčadi La Lige odigrao samo 1:1.

Domaćini su poveli golom Jonathana Silve na isteku prvog poluvremena, dok je pogodak za izjednačenje Reala postigao Benzema u 50. minuti.

Golu Francuza prethodila je akcija našeg Luke Modrića, koji je u tih par sekundi dokazao zašto je prošle godine izabran za najboljeg nogometaša svijeta.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, primio je loptu okrenut leđima od gola, okrenuo se između dva suparnička igrača i onda imeđu trojice suparnički igrača dubinskom loptom proigrao Benzemu. Toliko jednostavno, a ujedno i nedostižno za suparnika.

'Nakon poluvremena probudio se Modrić, a samim tim se probudio i Real. Njegova pirueta i asistencija za Benzemin gol djelo su velemajstora. Ali to je bio jedini bljesak blijedog Reala,' Modrićevu genijalnost opisao je novinar Marce.

A što je izveo Modrić i kako je asistirao Benzemi pogledajte OVDJE