LUKA U MOMČADI SVIJETA

Modrićev žestok odgovor kritičarima iz Hrvatske!

18.01.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, od prošlog tjedna i prvi Hrvat u idelanoj momčadi svijeta po izboru Fife, dao je veliki intervju Sportskim novostima u kojem se dotakao svih aktualnih tema

Odgovarao je Modrić na brojna pitanja, od svog statusa u slučaju 'malverzacija Zdravka Mamića', mogućnosti da bude nasljednik kapetana Darija Srne, očekivanjima od nastupa na Euru u Francuskoj ovog ljeta, mjesecima bez igre do odnosa s bivšim trenerom Ancelottijem, obiteljskog mira u Mdridu, prijateljstva s Marcelom, Kovačićem, Sergijom Ramosom i ostalim zvijezdama 'Kraljevskog kluba'.

U mnoštvu tih odgovora, izdvojili smo i njegovo viđenje podcjenjivanja koje doživljava u Hrvatskoj.

'Ne znam, trebalo bi pitati one koji stalno forsiraju da nisam hrabar u igri, da se skrivam, odigravam ziheraški, više-manje sve suprotno od onoga što mi u Europi komplimentiraju kao vrline. Znam samo da treniram i igram najbolje što mogu, u klubu i reprezentaciji, korektno se odnosim prema svima, nisam sklon ikakvim verbalnim ekshibicijama po medijima, ne prozivam nikoga, vodim miran obiteljski život. Stoga mi je teško proniknuti uzroke kontinuiranih omalovažavanja', jedan je od Lukinih odgovora u kojem je jasno dao do znanja što misli o ljudima koji ga omalovažavaju. Odgovor je bio u najmanju ruku iskren ili bolje rečeno žestok.