glasine sve češće

Modrić odlazi iz Reala? 'Kraljevi' kupuju pet godina mlađu zvijezdu

06.05.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Još početkom travnja prvi se put pojavila glasina o mogućem transferu Miralema Pjanića u madridski Real

Kako se bliži kraj sezone, sve se glasnije priča o nadolazećem prijelaznom roku, a mediji u želji za što većom pažnjom pišu svašta. Istina, nekad i utemeljeno, ali nekad samo na temelju glasina.

Međutim, kada se te glasine pojavljuju periodično, a u priči su uvijek ista imena, onda se pitamo ima li u njima i kakve istine?

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je i ovog puta, jer Don Balon objavio je vijest kako je Real spreman ponuditi 60 milijuna eura za Miralema Pjanića, BiH kreativca kojeg su imali prilike gledati u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka, kada je Juve do 97. minute držao Real u šahu.

Isti izvor navodi kako je baš ta utakmica bila presudna u odluci Zinedinea Zidanea da na Santiago Bernabeu pokuša dovesti 28-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Priču su podržali i talijanski mediji koji navode impresivan učinak veznjaka, koji je odigrao 41 utakmicu, postigao šest golova ali i upsiao 12 asistencija.

Mjesto za koje bi Pjanić konkurirao sada čvrsto drži naš Luka Modrić, koji je pak više puta naglasio da o odlasku iz Reala ne razmišlja. Međutim, kako je on pet godina stariji od Pjanića, možda u Realu misle drugačije.

Osim toga, Modrić je itekako cijenjen u nogometnom svijetu, posebno u Engleskoj, pa 'kraljevima' ne bi bio problem pronaći adekvatnog kupca za sjajnog Hrvata.

Jer Modrića, opet navodno - žele i Manchester United, i Arsenal ali i Tottenham. A kako je u subotu pak procurila vijest da 'spursi' žele vratiti i Balea, možda sve skupa ima i smisla jer upravo su Bale i Modrić bili nositelji igre Tottenhama.