uoči madridskog derbija

Modrićev propušteni trening izazvao nervozu u redovima Reala

17.11.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak madridskog Reala nakon propuštenog treninga s prvom momčadi, u petak se stavio na dispoziciju treneru Zidaneu i otklonio dvojbe oko svog nastupa u madridskom derbiju između Atletica i Reala

Na Santiago Bernabeuu zvonila su zvona za uzbunu jer svi su svjesni što znači (ne)igranje Luke Modrića. Hrvatski veznjak u četvrtak je propustio trening i bilo je upitno hoće li Zidane morati tražiti novo rješenje u veznom redu.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, u Realovu kampu u Valdebebasu Luka Modrić se u petak prijepodne priključio suigračima i sasvim sigurno donio veliko olakšanje francuskom treneru.

Dakle ako je suditi prema informacijama koje stižu iz Madrida, Zidane će na stadionu Wanda Metropolitano (subota, 20.45 sati) protiv Atletica imati sve igrače na raspolaganju, izuzev Garetha Balea i Keylora Navasa.

Među kandidatima bi se mogao pojaviti i drugi Hrvat u Realu, Mateo Kovačić, koji već neko vrijeme normalno trenira. Naravno, sada je samo pitanje odluke Zinedinea Zidanea da ga uvrsti na popis.