saga se nastavlja

Modrićev agent ovom izjavom maksimalno zakuhao situaciju između Reala i Intera

14.08.2018 u 11:23

Bionic
Reading

Najbolji igrač svjetskog prvenstva, hrvatski veznjak i kreativac igre madridskog Reala, Luka Modrić i dalje je top-tema ovog prijelaznog roka. Iako su u Realu rekli da ga nemaju manjeru pustiti, u Interu se ne predaju te ga pokušavaju nagovoriti na transfer

Momčad madridskog Reala koja je pokorila Europu u laganom je raspianju. Nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus, 'kraljevskom klubu' moglo bi se dogoditi da ga napusti i Luka Modrić.

Već danima se špekulira o tome da Modrića u svojim redovima želi Inter, ali je Real Madrid poručio da hrvatski veznjak jednostavno nije na prodaju.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kraljevski klub je odbio dvije ponude koje su stigle iz Italije, no priča ovdje još uvijek nije završena.

Nakon svega oglasio se i agent hrvatskog reprezentativca Vlado Lemić koji je, barem tako pišu španjolski mediji, izjavio kako mu je Modrić poručio da želi preseliti u Inter. Prema tim napisima, Modriću je želja karijeru nastavi u talijanskoj Seriji A.

'Luka mi je jasno rekao da želi biti zvijezda u Seriji A i to u dresu Intera. Ponuda je još uvijek tu, ali naravno da se pita i Real Madrid. Treba poštovati što ga ne žele pustiti, ali mislim da bi trebali poslušati i ono što Modrić želi. Do kraja prijelaznog roka još je nekoliko tjedana i vidjet ćemo što će se dogoditi', prenose španjolski mediji Lemićevu izjavu.

U sličnom tonu piše i novinar talijanskog Sky Sporta Gianluca Di Marzio.

'Pitao sam u Interu ali i njegove agente, te su mi rekli kako će učiniti sve da Modrić još ovog ljeta stigne u Inter'.

Pitanje je sad koliko u svemu tome ima istine, odnosno je li Realov predsjednik Florentino Perez dovoljno čvrst i neće popustiti pod pritiskom Talijana.