DODATNA ZARADA

Modrić, Neymar i Ronaldo protiv mladih i 'gladnih' igrača

21.05.2012 u 15:34

Bionic
Reading

Unatoč brojnim obvezama po klubovima i reprezentacijama, ponajbolji svjestki nogometaši, uključujući i našeg Luku Modrića odradili su i 'set' pred kamerama kako bi snimili novi reklamni spot za Nike

'Nemoj mi reći da imam potencijala' je inspirirajući pogled iza scena nove kampanje Nike Footballa 'Moje vrijeme je sada'. U kampanji sudjeluje globalni popis najboljih svjetskih igrača te ona veliča glad i nestrpljivost mladih igrača spremnih na trganje pravilnika kako bi ostavili svoj trag u elitnim nogometnim razredima.

Film je premijerno prikazan na televiziji 19. svibnja za vrijeme najvažnije europske nogometne utakmice. U filmu se pojavljuju mnogi elitni igrači koji će biti uključeni u duele u Poljskoj i Ukrajini, te kasnije ovog ljeta u Londonu i Velikoj Britaniji, uključujući Cristiana Ronalda, Neymara, Andresa Iniestu, Wesleya Sneijdera, Francka Riberya, Marija Götzea, Mesuta Özila, Yann M’Vilu, Javiera Hernandeza, Dannya Welbecka i našeg Luke Modrića. Posebna se kao gosti pojavljuju Pep Guardiola, Laurent Blanc i košarkaška superzvijezda LeBron James.

Kako se akcija raspliće, gledatelji mogu doživjeti sadržaj na jedinstven, interaktivan način kroz skrivene tunele dizajnirane da podijele razmišljanja sportaša o njihovoj gladi za uspjehom i da inspiriraju mlade sportaše kako bi postali bolji nogometaši.

Prvo se uključujemo na utakmicu Francuske i Nizozemske koja se iznenadno prekida valom za valom mladih igrača koji zauzimaju travnjak, spremni prikazati da imaju vještinu i znanje kako bi se nosili sa najboljima na svijetu. Karakteristični po svojoj nestprljivosti i uočljivim crno-bijelim dresovima, oni predstavljaju igrače kakve Nike traži kroz svoju 'Priliku', globalnu potragu za mladim talentima koji se žele dokazati na elitnoj pozornici i podići svoju igru na višu razinu.

Kako mladi igrači dobivaju svoju priliku pridružuju im se mlade generacije nogometaša i nogometne zvijezde kako se utakmica zahuktava. Neymar zapanjuje svojom zasljepljujućom vještinom i fintama, dok se Gerard Pique i Andres Iniesta, kompletno u odijelima sa uštogljenog poslovnog sastanka, pridružuju utakmici na travnjaku. Čak je i Christiano Ronaldo spreman navući karakteristični crno-bijeli dres kojeg nose mladi igrači, ali napušta ga sreća budući da je posljednji preostali dres premale veličine. Ipak ga oblači, spremam da se pridruži utakmici.