HO-HO-HO

Mnogi u Formuli 1 ne mogu ga smisliti, ali nakon ovakve geste prema zaposlenicima momčadi neki od njih će drastično promijeniti mišljenje

22.12.2021 u 08:05

Bionic
Reading

Kontroverzni vozač Formule 1 Nikita Mazepin oduševio je sve zaposlenike svoje momčadi Haasa božićnim poklonom

Iza Haasa je loša sezona. Njihova dva debitanta Nikita Mazepin i Mick Schumacher nisu osvojila niti jedan bod. Imali su uvjerljivo najslabiji bolid na gridu, a boljoj atmosferi nisu pridonijele ni verbalne razmirice među vozačima kao i njihovi dvoboji na stazi.

Posebno su drugi vozači i mediji bili ogorčeni na mladog Rusa kojem leđa čuva otac Dmitrij, bogati biznismen koji s kompanijom Uralkali velikim dijelom financira Haas.

I bez obzira što na obitelj Mazepin možda ne gledaju blagonaklono izvan Haasa, u toj momčadi zaposlenici imaju zaista dobar odnos s Nikitom. Upravo njega je teško pogodilo što neki djelatnici Haasa odlaze pa je uskočio tata koji je zajamčio dodatne bonuse za vjernost ljudima koji će ostati i dalje biti dio momčadi.

A uoči božićnih blagdana iskazao se i sin. Naime, svi koji rade u Haasovim bazama u SAD-u, Engleskoj i Italiji dobili su božićni paket od Mazepina. Nije poznato što je bilo u njemu, votka, kavijar, majica, šalica, vino…, nije ni važno. Važna je gesta, što ih se Nikita sjetio i dok uživa na godišnjem odmoru, a njegov potez oduševio je zaposlenike Haasa koji su se pohvalili na društvenim mrežama. Najvjerojatnije je ruski vozač zadobio nove fanove u Formuli 1 kojih zasad nije bilo previše.