Nesretni Coman

Mladi igrač Bayerna zabio Tottenhamu pa sam sebe na bizaran način ozlijedio; ovako nešto nikad nije viđeno!

12.12.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Igrač Bayerna Kingsley Coman doživio je tešku ozlijedu koljena zbog čega mu je, po prvim informacijama, nastavak karijere u pitanju. Razlog su učestale ozljede zbog kojih je psihički bio slomljen

Iako ima svega 23 godine igrač Bayerna Kingsley Coman proživljava teške trenutke nakon nove ozljede. Iako je ove sezone već propustio dosta utakmica čini se kako je ova ozljeda toliko teška da je pitanje u kakvom će fizičkom i psihičkom stanju dočekati potpuni oporavak.

Ono što je najzanimljivije ozljeda se dogodila na bizaran način na utakmici Lige prvaka protiv Tottenhama u kojoj je francuski nogometaš Coman zabio gol u 14. minuti (pobjeda Bayerna 3:1). Nešto kasnije, u 27. minuti, Coman se teško ozlijedio dok oko njega nije bilo nikoga! Pri jednom pokušaju primanja lopte uz rub terena jednostavno mu je propala lijeva noga i savinula se pod čudnim kutem… Video se ubrzo proširio društvenim mrežama i nikome zapravo nije jasno kako se ovo dogodilo te kako je Coman uspio samog sebe tako ozlijediti... U svakom slučaju ovako nešto nikad nije viđeno!

Ubrzo su krenuli komentari podrške mladom Francuzu, ali i duhovita podbadanja u stilu 'kao da je netko nevidljiv pokosio Comana.' U svakom slučaju izgledalo je jako ružno i bolno.

Ubrzo se počeo valjati od bolova, a mnogima je odmah prošla kroz glavu njegova nedavna izjava 'kako će se učestalih ozljeda umiroviti.' Ubrzo je na pregledu ustavovljeno kako je iskrenuo gležanj te mu je ustanovljena hiperekstenzija koljena. Službeno je Coman ozlijedio čašicu lijevog koljena te tetivu, a stradao je opet i gležanj (uganuće).

Nakon svih problema koje je prošao s raznim ozljedama tko zna što mu je prošlo kroz glavu u tim trenucima…

Ne tako davno je rekao:

'Nadam se da opet neću morati prolaziti kroz ovo sve. Što je previše je previše! Neću prihvatiti i treću operaciju ,možda će to značiti odustajanje od nogometa na ovom nivou. Počet ću voditi drugi život, život anonimusa', kazao je utučeni Coman nakon operacije lijevog gležnja u veljači prošle godine.