austrijanac lupao i lupao

Mladi Hrvat i vlastiti promašaji doveli ga do ludila

26.03.2017 u 08:49

Bionic
Reading

Na jakom ATP turniru u Miamiju hrvatski tenisač Borna Ćorić napravio je veliki rezultat. U drugom je kolu sa 6:1, 7:5 svladao osmog igrača svijeta, Austrijanca Dominica Thiema

Mladi 20-godišnji Zagrepčanin sjajno je odradio prvi set i sa 6:1 održao tenisku lekciju osmom igraču svijeta, tri godine starijem Thiemu.

U drugom setu Thiem je zaigrao puno bolje, čak je i izgledalo da se može oporaviti od gubitka prvog seta, ali u trenucima kada je imao priliku set riješiti u svoju korist, pokazao je nevjerojatnu nervozu.

Naime, pri Ćorićevom servisu i svojem vodstvu 5:4, Thiem je stigao do tri break lopte. Na njegovu žalost, nije iskoristio ni jednu, a to ga je u datom trenutku toliko razbjesnilo da je išao razbijati reket.

Nakon što je popustio drugu meč loptu, Thiem se zadovoljio tek s nekoliko udaraca u teren, ali nakon još jednog promašaja - Thiem je jednostavno poludio. Lupao je s reketom dok ga nije posve izobličio.

Rezultat je u tom trenutku bio 40:40, a počela je padati i jaka kiša pa je sudac prekinuo meč.

Možda i bolje jer pitanje je što bi Thiem napravio sljedeće.

Po povratku iz svlačionice, Ćorić je osvojio gem za 5:5, a onda s još jednim breakom te osvajanjem još jednog svog servisa stigao do konačnih 7:5.

Bio je to njihov prvi međusobni ogled, a našeg tenisača u sljedećem kolu čeka Mannarino, 65. igrač svijeta.

Autor: YouTube