ISKORAK U KARIJERI

Mladi golman Rijeke posuđen Juventusu!

01.09.2011 u 15:08

Bionic
Reading

Iako bez ijedne minute na golu seniora Rijeke, mladi golman Simon Sluga kvalitetom i talentom zaintrigirao je skaute velikog Juventusa

Mladi hrvatski reprezentativac Simon Sluga, dojučerašnji nogometaš Rijeke, u srijedu je potpisao ugovor s Juventusom u koji odlazi na posudbu na godinu dana s pravom otkupa ugovora.

Kako je navedeno na službenim internetskim stranicama NK Rijeke, ugovor o posudbi na relaciji Rijeka - Simon Sluga - Juventus potpisan je za sezonu 2011/12. s mogućnošću produženja ugovora i plaćanja cjelokupnog transfera.

'Iako Simon Sluga nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu, svojom kvalitetom i radom kako u klubu, tako i reprezentaciji dokaz je kvalitete i rada u našoj školi nogometa, a samim time Rijeka si otvara put prema širenju budućih međunarodnih kontakata. Mi kao uprava zadovoljni smo s ovim transferom, ali očekujemo da našim daljnjim radom i angažmanom budemo još zadovoljniji s jednako renomiranim klubovima u budućnosti', stoji u priopćenju na web stranicama prvoligaša s Kantride.