MEMORIJALNI TURNIR

Mlade nade Dinama na nikad jačem turniru Mladen Ramljak

04.06.2014 u 13:42

Bionic
Reading

Od četvrtka do nedjelje (5.-8. lipnja) na terenima oko stadiona Maksimir održat će se memorijalni turnir Mladen Ramljak

Zagrebački Dinamo brani titulu, no morat će se itekako potruditi kako bi pokal ostao u Zagrebu jer protivnici koji dolaze iz Europe, ali i Afrike su zaista impresivni.

Dinamo će natjecanje započeti u skupini A gdje se nalazi mlada momčad španjolskog prvaka i finaliste Lige prvaka – Atletico Madrida. Uz Dinamo i Atletico u istoj skupini igraju i talijanska Bologna koja tradicionalno ima dobre rezultate u mlađim kategorijama te jedna od najboljih austrijskih škola nogometa bečki Rapid. U skupini B igrat će juniorski prvaci Hrvatske Rijeka, osvajači Kvarnerske rivijere Abuja iz Nigerije, finalisti juniorske Lige prvaka Benfica i jedan od klubova s najboljom skautskom službom na svijetu Udinese.

Sudionici Ramljaka

Sudionici Ramljaka 2014. Skupina A: GNK Dinamo, Atletico Madrid, SK Rapid, Bologna FC Skupina B: HNK Rijeka, SL Benfica, Abuja Academy, Udinese Calcio


Dinamo će ove godine na Ramljaku voditi glavni trener Dean Klafurić te pomoćni treneri Jozo Bandić i Nino Bule, dok će u juniorskoj momčadi biti Dario Miškić, Filip Benković, Karlo Plantak, Domagoj Vlak, Nikola Burić, Borna Miklić. Marko Stolnik, Petar Mamić, Ivan Šunjić, Patrik Gujić, Matija Fintić, Bojan Knežević, Ante Ćorić, Endri Cekici, Hrvoje Džijan, Ivan Fiolić, Marko Iharoš i Fran Brodić.

Modri je klub i ove godine za sve zaljubljenike u zanimljiv juniorski nogomet osigurao besplatan ulaz na sve utakmice turnira, a navijačima koji nisu u mogućnosti uživo pratiti turnir Dinamo je osigurao live stream nekoliko utakmica! Susrete Dinamo - Rapid (5. lipnja, 18:15h) i Dinamo - Atletico (6. lipnja, 18:15h) svi će zainteresirani tako moći besplatno uživo gledati na službenom YouTube kanalu Dinama.