SUDAR U MÜNCHENU

Misli li Pep Guardiola zaista ovo o Dinamu ili...

28.09.2015 u 19:55

  • +5

Trening nogometaša Dinama

Izvor: Reuters / Autor: reuters

Bionic
Reading

U utorak (20.45 sati) Dinamo gostuje u Münchenu kod Bayerna u sklopu drugog kola Lige prvaka. Bavarci, barem prema izjavama, cijene momčad hrvatskog prvaka

Najjači i najbogatiji njemački klub impresionirao je Dinamov niz od čak 45 utakmica bez poraza. Zato je u najavi oprezan i strateg bundesligaša Pep Guardiola.

'Dinamo je vrlo talentirana momčad, s vrlo brzim krilima. Neporažen je u 45 utakmica u nizu. To pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema. Ali nakon pola sata vidio sam da je zagrebačka momčad vrlo jaka. Igrali su dobro u obrani, održavali su formaciju... Neće nam biti lako', rekao je Guardiola, a prenosi goal.com

I branič Jerome Boateng osvrnuo se na Dinamov niz.

'Stvarno, onda je vrijeme da izgube!'

A evo što su o utakmici rekli Dinamovi igrači prije putovanja u München.

'Na nama je da damo sve od sebe. Moramo odigrati taktički savršenu utakmicu. Bayern ima svojih slabih strana, iako ih je malo, moramo ih iskoristiti', poručio je Domagoj Antolić.

'Ništa ne očekujemo jer znamo protiv koga igramo. Pokušat ćemo ponoviti igru protiv Arsenala. To nam je možda najteže gostovanje u Europi. Nemamo nekakva posebna očekivanja, nadamo se i vjerujemo u sebe, ali da možemo nešto najavljivati, to sigurno ne', izjavio je Marko Pjaca.