JOŠ MALO BURE

Misimović uvjetuje: Ili Ćiro ili ja

25.11.2009 u 11:16

Bionic
Reading

Zvjezdan Misimović više neće igrati za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine dok god na njezinu čelu bude Miroslav Ćiro Blažević. Hrvatski trener prozvao je Misimovića zbog izdaje

Nakon dvije utakmice dodatnih kvalifikacija s Portugalom, izbornik Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević kao jednog od krivaca za neuspjeh svoje selekcije označio je Misimovića. Prema Ćirinim riječima, Misimović je izdao selekciju, jer za uzvrat u Zenici nije bio spreman, a tri dana kasnije nastupao je za svoj Wolfsburg.

'Suradnja s izbornikom Miroslavom Blaževićem je završena. To nema smisla. Imao sam problema s ozljedom koljena, a koju sam zaradio u prvoj utakmici igranoj u Lisabonu. Svjestan sam da sam tu utakmicu odigrao loše, ali neke se stvari trebaju riješiti unutar momčadi, a ne preko medija. Očito je da Blažević traži alibi. U dvije utakmice nismo postigli gol, Portugal je bio bolji i zasluženo je otišao na SP. Više nećemo surađivati, ali savezu i reprezentaciji stojim na raspolaganju. Naravno, kada više Blažević ne bude izbornik', rekao je Misimović, kojem je čak bio zabranjen i ulazak u svečanu ložu stadiona Bilino polje u Zenici.