KAKAV ŠOK ZA MIKICU

Mirjana Lučić na nevjerojatan način ispala iz Wimbledona!

03.07.2017 u 18:08

Bionic
Reading

Mirjana Lučić-Baroni oprostila se od Wimbledona već u 1. kolu, iako je protiv Carine Witthoeft vodila s čak 5-0 u odlučujućem setu, no uspjela ga je izgubiti 6-8

Naša iskusna 35-godišnja tenisačica može se pohvaliti fantastičnim polufinalom Australian Opena ove godine, no u Londonu neće ponoviti ništa slično.

  • +4
Počeo ovogodišnji Wimbledon Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Mirjana Lučić-Baroni davne je 1999. godine igrala u polufinalu Wimbledona i tada ju je zaustavila velika Steffi Graff, no ovaj put je bila za nju kobna 22-godišnja Carine Witthoeft u iznimno dramatičnom meču ovog ponedjeljka.

Protiv 65. tenisačice svijeta Mikica je loše krenula i izgubila prvi set 6-3 te kaskala u drugom, ali prekid zbog kiše vratio je našu igračicu u život, a izbacio iz takta Njemicu pa je uslijedio veliki preokret.

Lučić-Baroni dobila je drugi set 7-5 i povela 5-0 te se činilo da grabi prema sigurnoj pobjedi, ali onda je potpuno stala. Izgubila jep et igara u nizu, zatim dobila jednu pa pokleknula u sljedeće tri i oprostila se od turnira.

'Nevjerojatno, nije mi jasno što se dogodilo,' izjavila je za HRT naša tenisačica nakon susreta.

Bio je to drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda Witthoeft. Našoj Mirjani ne preostaje ništa drugo nego zaboraviti Wimbledon i posvetiti se američkoj turneji i US Openu koji slijede...

Wimbledon, 1. kolo:

Lučić-Baroni - Witthoeft 3-6, 7-5, 6-8