A TO SU...

Miočić o Cro Copu u tri riječi, pa pobjegao na Zrće

06.08.2014 u 13:10

Bionic
Reading

Nakon što je održao press konferenciju i družio se s mnogobrojnim fanovima koji su mu poželjeli dobrodošlicu zbog prvog dolaska u Hrvatsku, Stipe Miočić si je ispunio još jednu veliku želju. UFC-ov teškaš je upoznao svog idola - Mirka 'Cro Copa' Filipovića koji ga je ugostio u svojoj obiteljskoj kući i dvorani u zagrebačkim Gajnicama

Odmah prilikom dolaska u Hrvatsku, Stipe Miočić je izrazio želju za upoznavanjem legendarnog borca. Tu mu je želju ispunio Fight Channel i njegov direktor Orsat Zovko dogovorivši sastanak odmah nakon press konferencije i druženja s fanovima koji su organizirani u zagrebačkom sjedištu Fight Channela.

Sastanak dva borca je bio više nego srdačan. U trenutku kada je Miočić sa svojim ocem i bratom stigao u dvoranu, Cro Cop je odrađivao posljednje runde vrlo napornog treninga u sklopu priprema za meč sa Satoshijem Ishiijem. Na ruke ga je držao Stipe Drviš, a u hrvačkom dijelu su se izmjenjivali FFC-ovci Alessio Sakara i Saša Milinković. Čim je dovršio posao, Cro Cop se srdačno pozdravio s Miočićem čiju karijeru prati od kada je ovaj prije nekoliko godina stigao u UFC. Stipe se prilikom prvog kontakta zahvalio Filipoviću na dobrodošlici te mu je rekao da su upravo njegovi mečevi bili motiv da se počne baviti borilačkim sportovima.

Dvojac je druženje nastavio u Filipovićevoj obiteljskoj kući te su u razgovoru proveli više od sat vremena. Fight Site saznaje da je bilo govora o raznim temama; borci su razmijenjivali iskustva iz UFC-a, pričale su se dogodovštine s mečeva, a prokomentirali su i vjerojatnog Miočićevog sljedećeg protivnika - Juniora dos Santosa s kojim se Filipović već susreo. Stipe je najavio nove dolaske u Hrvatsku te postoji velika mogućnost suradnje i zajedničkih treninga u budućnosti.

Presretan zbog tople dobrodošlice u Hrvatskoj i ispunjene želje i susreta s Cro Copom, Stipe je na svom Twitteru iste večeri napisao - 'najbolji dan ikada'.

Kao što je i najavio Miočić će hrvatsku turneju nastaviti na Jadranu gdje će boraviti narednih tjedan dana. Na press konferenciji je najavio da će posjetiti Pag i poznatu plažu Zrće.