TEŽAK POČETAK

Milan stavio Ronaldinha na strogu dijetu

09.07.2009 u 13:02

Bionic
Reading

Brazilac Ronaldinho započeo je pripreme za novu sezonu, no na očaj čelnika Milana, došao je s viškom kilograma. Zato su ga stavili na strogu dijetu i napravili mu poseban program

Nakon što je Milan ostao bez Kakaá koji je otišao u Real Madrid, postalo je sasvim jasno da će igra 'rossonera' ovisiti o Ronaldinhu. Nažalost, već dulje vrijeme forma nekad najboljeg nogometaša svijeta je u padu, a na sve to se nadovezalo i nesportsko življenje koje je garnirano viškom kilograma.

No u Milanu su odlučili od Ronaldinha učiniti igrača kakav je bio te ga stavili na rigoroznu dijetu kako bi početak sezone dočekao potpuno spreman, tvrdi Il Corriere Dello Sport.

Brazilska zvijezda u ponedjeljak se vratila u Milan nakon odmora i tamošnji novinari tvrde da se opako bacila na treninge koje nadgledava trener Leonardo te Milanov stručnjak za kondiciju Daniele Tognaccini, koji je za njega napravio posebne vježbe.

Talijanski mediji tvrde da se Ronaldinho u klub vratio s viškom kilograma koje je nakupio na odmoru što nije baš oduševilo čelnike Milana.

'Ronadinho radi specifične vježbe kako bi poboljšao svoje fizičko stanje. Vježbanje s loptom više ga veseli, no zasad je bitno osnažiti ga u kondiciji', kazao je Tognaccini za Sky Sport Italia.