Bomba iz Italije

Milan se sprema dovesti još jednog Hrvata; Stefano Pioli na ljeto postaje bivši, a Mario Mandžukić i Ante Rebić za šefa dobivaju bivšeg Vatrenog

29.04.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Stefano Pioli bi ovog ljeta trebao dobtii otkaz, a na njegovo mjesto stiže nekadašnji hrvatski reprezentativac

Stefano Pioli uspio je podići Milan i dovesti ga do samog vrha Serie A. Neko vrijeme je s Rossonerima držao i prvo mjesto, ali niz ozljeda i nesretnih okolnosti Milanova su kola gurnula nizbrdo. Klub je ispao iz Europske lige, a u Serie A su na petom mjestu.

Pioliju ugovor istječe 2022. godine, ali talijanski mediji pišu kako će se morati dobro potruditi kako bi dokazao da je vrijedan i iduće sezone voditi Milan. Ako Pioli ne uspije podići ekipu i na kraju završiti među prva četiri na ljestvici i ući u Ligu prvaka, uprava Milana ćega smjeniti već ovoga ljeta.

Talijani pišu kako Rossoneri već imaju novo ime za svoju klupu, a tu još jednom pokazuju da vole Hrvate. Mariju Mandžukiću i Antu Rebića uskoro bi se u Milanu mogao priključiti hrvatski trener Ivan Jurić koji radi fantastične stvari s Hellas Veronom ove sezone.

Jurić je slabašnu Veronu doveo do 10. mjesta i sigurnosti od ispadanja, a ove je sezone nerijetko rušio i velikane pa je tako privukao i pažnju puno većih klubova. Već se pisalo o tome kako ga na ljeto želi dovesti Napoli, a sada se u utrku za njega uključio i Milan.

Do kraja sezone ima još pet utakmica i upravo je to vrijeme koje Pioli ima da spasi svoju poziciju u Milanu. Ako ne uspije klub vratiti na vrh, dobit će otkaz, a onda je Jurić prvi na redu za njegovog nasljednika. Ubrzo ćemo saznati kakav će biti rasplet ove priče.