DOSTA MU JE!

Mihajlović zbog navijača povukao drastičan potez

18.09.2012 u 15:44

Bionic
Reading

I u Srbiji isto kao i u Hrvatskoj imaju problema s navijačima koji zvižde reprezentaciji, a to se nikako ne sviđa izborniku 'orlova' Siniši Mihajlović

Srpski izbornik sada se odlučio na drastičan potez.

'Igrači i ja od našeg smo saveza tražili prebacivanje iduće kvalifikacijske utakmice za SP u Brazilu iz Beograda u Novi Sad,' rekao je Mihajlović i dodao:

'Preko glave nam je već zviždanja i uvreda s tribina koje godinama trpimo u Beogradu. Ondje se gostujuće momčadi osjećaju više kod kuće nego mi. Ne želim da naši suparnici imaju tu prednost jer to je privilegija koju mi na gostovanjima ne uživamo.'

Prošlog je tjedna Srbija svladala Wales 6:1 u fantastičnoj atmosferi u Novom Sadu pred 15.000 gledatelja. Baš bi ondje, na stadionu Vojvodine, kluba čije je boje nekoć i sam nosio, Mihajlović radio ugostio belgijsku reprezentaciju u dvoboju koji se igra 12. listopada.

'Na Belgijcima je sada hoće li pristati na naš prijedlog, kao i na UEFA-i hoće li ga odobriti. Ukoliko će odgovor biti negativan, igrat ćemo ovaj put u Beogradu kako je ranije dogovoreno,' zaključio je Mihajlović.

Sve tri najkvalitetnije reprezentacije iz A-skupine kvalifikacija, Srbija, Belgija i Hrvatska, nakon prva su dva kola osvojile po četiri boda.