OVO JE NOGOMET, A NE RAT

Mihajlović već sada zna sastav za Hrvatsku

25.02.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović izjavio je kako onaj igrač koji ne može podnijeti pritisak utakmice kakva će biti s Hrvatskom, ne treba da se baviti nogometom

'Utakmica s Hrvatskom je nogomet, a ne rat i neće biti nikakav problem. Mi imamo mladu momčad, ali to nema nikakve veze i igrači će dvoboj s Hrvatima podnijeti kako treba, jer onaj tko ne može podnijeti pritisak, ne treba se baviti nogometom, neka ide u kancelariju baviti se nečim drugim', izjavio je Mihajlović za agenciju Beta.

Kvalifikacijski dvoboj skupine A na rasporedu je 22. ožujka u Zagrebu.

'Moji igrači moraju vjerovati u sebe i znati koliko vrijede. Volio bih kada bismo mogli svakog tjedna igrati takvu utakmicu, s takvim suparnicima, punim stadionima, jer samo tako nogometaši mogu sazrijeti.'

Mihajlović je istaknuo da startnu postavu svoje momčadi - zna, ali s obzirom na to da je do utakmice ostalo još dosta, malo je suzdržan.

'Imam u glavi tko bi mogao igrati, ali ima još mjesec dana do utakmice. Tko zna tko će se u međuvremenu ozlijediti, tko će igrati u kontinuitetu. Može se dosta toga promijeniti, ali ne sumnjam da će oni koji izađu na teren, dati sve od sebe', zaključio je srpski izbornik.

Srbija nakon četiri kola zauzima treće mjesto u skupini s četiri boda, šest manje od vodećih Belgije i Hrvatske. Dakle, ovo bi mogla biti jedna od ključnih dvoboja Srbije.