ŽELI POBJEDU

Mihajlović objavio popis za Hrvatsku, vratio zvijezdu Benfice

01.09.2013 u 21:07

Bionic
Reading

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović objavio je popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. protiv Hrvatske koja će se igrati u Beogradu u petak s početkom u 20.45 sati.

Na Mihajlovićevom popisu nakon dužeg vremena nalazi se i veznjak portugalske Benfice Nemanja Matić kojega nije bilo u reprezentaciji zbog neslaganja s izbornikom.

'Brzo smo se dogovorili i obojici nam je drago zbog toga. Pročitao sam danas u jednim dnevnim novinama da je Matić postavio uvjet da će se vratiti ako će igrati. To je glupost, nitko od reprezentativaca mi tako nešto nije rekao ili tražio. Da jest, nikada ne bi bio pozvan. Važno je da smo se dogovorili i da se vraća,' objasnio je Mihajlović svoj potez pa se osvrnuo na susret s Hrvatskom:

'Svaka je utakmica priča za sebe, ali nitko nije očekivao da će izgubiti od Škotske u Zagrebu. Pokazali su da su čvrsta momčad i nisu bez razloga drugi u skupini. Sve ćemo napraviti da upišemo pobjedu. Svojom smo igrom pokazali da ih možemo dobiti.'

Nakon sedam odigranih utakmica u skupini A vodeća je Belgija sa 19 bodova, Hrvatska je druga sa 16, a Srbija treća sa sedam.

Reprezentacija Srbije za ogled s Hrvatskom:

Vratari: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić

Obrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović

Veza: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Dušan Basta

Napad: Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović, Filip Đorđević.