SRPSKI OPTIMIZAM

Mihajlović: Da ne vjerujem u prolaz, ne bismo ni dolazili u Zagreb

08.01.2013 u 13:01

Bionic
Reading

Srpska nogometna reprezentacija na čelu s izbornikom Sinišom Mihajlovićem ne stoji dobro u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo što će se igrati u Brazilu 2014. godine. Kako se bliži vrlo važan ogled u Maksimiru protiv Hrvatske, izbornika Mihajlovića ne napušta optimizam

Bliži se vrlo važan ogled za Srbiju u sklopu kvalifikacija za SP u nogometu. U kvalifikacijama 'orlovi' ne stoje dobro i u Srbiji je sve manje navijača koji vjeruju da će Mihajlović i njegovi izabranici vidjeti Brazil. Za razliku od njih, izbornik Srbije vjeruje u prolazak te se ne predaje. Naime nakon četiri odigrana kola Srbija ima tek četiri boda, odnosno zaostaje šest bodova za Hrvatskom i Belgijom koje dijele prvo mjesto s deset bodova.

'Ja vjerujem u prolazak. Vjeruje i moj stožer, vjeruju i igrači, a to je jedino važno. Da nije tako, ne bismo ni putovali u Zagreb na sljedeću utakmicu. Imamo kvalitetu, pokazali smo to u svim utakmicama kvalifikacija, osim u Makedoniji. Dokle god nas matematika ne eliminira, mi se nećemo predati u utrci za Brazil', kazao je Siniša Mihajlović u razgovoru za Večernje novosti te dodao kako je spreman ostati na izborničkoj klupi Srbije i u slučaju da ne izbori SP.