RAZLIČITA MIŠLJENJA

Mick Schumacher se ni oko ovoga ne može složiti s mladim Rusom čiji otac financira njihovu momčad u Formuli 1

06.10.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Mick Schumacher i Nikita Mazepin i sljedeće sezone će biti u bolidima Haasa, ali njih dvojica gotovo da nemaju teme oko koje se mogu složiti

Dva ovosezonska debitanta imala su međusobne incidente na treninzima i utrkama, a ni povremeni verbalni sukobi nisu pridonijeli boljoj suradnji. Uglavnom, mladići se dosta razilaze oko pojedinih tema pa tako i oko toga treba li njihovoj momčadi iskusni rezervni vozač.

'Iskreno, mislim da iz bolida izvlačimo najbolje. Mislim da za to nema potrebe. Pogotovo ako znate da rezervni vozači zapravo nemaju prilike puno voziti. Očigledno ne znamo kako bi to izgledalo, ali opet mislim da činimo najbolje što možemo', rekao je mladi Schumi.

  • +16
Formula 1, VN Rusije, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: James Moy / PA Images / Profimedia

'Nikada mi to pitanje nije postavljeno. Mislim da vozači to ne mogu izabrati i mislim da to nije točno. Kad bi me pitali, mislim da je to dobra pomoć. Zato bih bio vrlo otvoren za svako rješenje. Ali, mislim da je Guenther Steiner šef tima i da na kraju on mora donijeti tu odluku. Ne ja. Ja sam premlad za to', poručio je Rus Mazepin čiji je otac milijarder i financira velikim dijelom momčad Haasa.

Inače, šef momčadi Steiner je rekao kako će odluka o rezervnom vozaču biti donesena tijekom zime.